Keep it Safe

Caldoo biedt nu ook een cloud gebaseerde back-up oplossing en elimineert daarmee de noodzaak van tape back-up, zodat IT-personeel zich niet langer hoeft te bekommeren om het onderhoud en beheer van tape back-up en fysieke handling en veilige opslag van tapes. Zodat je hierdoor zekerheid krijgt geboden dat je ten alle tijden beschikt over een correcte en beschikbare back-up. Dit doen wij niet alleen voor uw servers en laptops maar ook voor je smartphones en tablets. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook uw data uit de Cloud te voorzien van een back-up.

keep it safe partner

Wij ontzorgen je graag op dit vlak. De oplossing heeft als een van de weinige bedrijven ter wereld een ISO 27001 certificering, wat betekent dat je op ons kunt vertrouwen en dat we gereed staan om dag en nacht je belangrijke data back-ups veilig te controleren en beheren zodat je nooit nog een bestand verliest.

De voordelen van KeepItSafe Online Backup

Voordelen voor gebruiker

 • Mobiele back-up
  Back-up voor een groot aantal verschillende apparaten (iPads, tablets, smartphones), besturingssystemen (iOS, Android) en hardware (laptops desktops).

 • Mobiele apps
  Gebruiksvriendelijke mobiele apps bieden naast ‘altijd en overal’ toegang tot data ook complete mogelijkheden voor zelfservice.

 • Deduplicatie
  Applicatie gerichte deduplicatie maakt efficiënte back-up van fragmentarische netwerken mogelijk.

 • Back-ups die het werk niet stilleggen
  Alle back-ups en herstelacties worden op de achtergrond uitgevoerd, zonder het werk te onderbreken.

 • Bestanden delen en bewaren
  Maakt bedrijfsbrede samenwerking vanaf elk apparaat mogelijk via bestandsdeling en opslag.

Voordelen voor beheerder

 • Codering
  Hoogste coderingsstandaard voor cruciale bestanden op laptops, tablets en smartphones.

 • Configuratie beheerder
  Eenvoudige beheerderconfiguratie van specifieke mappen of bestanden maakt zware schijfcodering onnodig.

 • Voldoet aan beveiligingsstandaarden volgens ISO 27001
  Data is continu beschermd volgens de hoogste beveiligingsstandaarden. Bovendien zorgen geolocatie en de mogelijkheid data op afstand te wissen ervoor dat verloren of gestolen apparaten beschermd zijn tegen data-inbreuk.

 • Profielbeheer
  Beleid- en profielbeheer zorgen voor een geïntegreerde oplossing voor back-up en het voorkomen van dataverlies.

 • Analytics
  Robuuste analytics en grafische dashboards bieden 360-graden overzicht van gebruikersdata, waaronder apparaten, locaties en activiteitenstromen

Wat klanten zeggen over KeepItSafe Online Back-up

“KeepItSafe is een fantastische serviceprovider die elke professionele en data-afhankelijke onderneming moet hebben.”

Eric Wolf, mede-eigenaar – Superior Office Systems

Waarom KeepItSafe Online Backup?

 • Het is efficiënter
  Geen tijdverlies met fysieke tapehandling. Restore vergt geen zoektijden meer met zoeken op tapes en handling tijd van beheerders. Oude tapes kunnen vaak niet meer gelezen worden omdat tape-units ondertussen zijn vervangen.

 • Bestanden kunnen van overal hersteld worden
  Herstel verloren geraakte data kan van eender welk toestel en op elke locatie, overal worden hersteld. Restore vergt geen zoektijden meer met zoeken op tapes en handling tijd van beheerders. Dus geen tijdverlies met fysieke tapehandling. Ook geen problemen met oude tapes, deze kunnen vaak niet meer gelezen worden omdat tape-units ondertussen zijn vervangen en compatibel zijn. Dit alles via een veilige KeepItSafe online portal

 • Het is voordelig
  KeepItSafe Online Back-up biedt de beste totale cost-of-ownership solution op de markt. Geen kosten meet voor opslag van tapes. Geen kosten meer voor hardware en onderhoudscontracten.

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 0492 77 51 74 of neem contact met ons op.

Andere keken ook naar